Tudosie Andrei Vedete 03.03.2024 18:57

Alexandru Pârgaru CV, Vârsta, Biografie, Surse de Venit, Înălțime, Familie, Avere

Alexandru Pârgaru CV, Vârsta, Biografie, Surse de Venit, Înălțime, Familie, Avere

Alexandru Pârgaru, cunoscut sub numele de „copilul de diamant” din Alba, este un concurent de aproape 30 de ani care a participat la Românii au Talent. El impresionează nu doar prin talentul său, ci și prin povestea de viață remarcabilă pe care o poartă cu el.

Cine este Alexandru Pârgaru

În anul 1992, Alexandru Pârgaru a venit pe lume, iar părinții lui și-au ridicat mai multe semne de întrebare când acesta avea 2 ani și nu vorbea aproape deloc cu ei.

În următorii ani, toate lucrurile au evoluat treptat, iar povestea a devenit captivantă odată ce a început să spună că diverse sunete au nuanțe distincte, unele fiind asociate cu verdele, altele cu albastrul.

Când avea aproximativ 5 ani, părinții au observat că fiul lor, Alexandru Pârgaru, prezenta o constituție fragilă și încă nu manifestase semne clare de creștere.

După ce părinții au căutat asistență medicală, s-a constatat, în urma examinărilor efectuate, că la nivelul sistemului nervos al lui Alexandru Pârgaru exista o tumoră.

De ce boală suferă Alexandru Pârgaru

Specialiștii au diagnosticat craniofaringiom adamantinomatos, iar la vârsta de 7 ani, Alexandru Pârgaru a fost supus unei intervenții chirurgicale la Clinica de neurochirurgie din Cluj Napoca.

În timpul operației, s-a constatat că tumora era întărită, iar extracția a fost considerată un succes deplin. De atunci, el beneficiază de consultări regulate, iar bucuria generală constă în absența oricărui semn de recidivă.

De atunci, el beneficiază de consultări regulate, iar bucuria generală constă în absența oricărui semn de recidivă.

La doar 10 ani, deja devenise faimos în țară datorită vocabularului său bogat și uimea oamenii din jur prin percepția sa extrem de matură asupra lumii. Unii remarcau că vorbește ca un bătrân înțelept căruia i s-a oferit un corp tânăr.

Părinții au căutat răspunsuri cu privire la starea fiului lor, consultând mai mulți psihologi. De fiecare dată, concluzia a fost aceea că fiul lor este complet sănătos și că nivelul său de inteligență depășește media.

La fel ca părinții săi, Alexandru s-a simțit atras de artă, însă și de poezie și muzică. A devenit cunoscut pe platforme precum 9gag și Facebook, devenind viral cu fragmente din interviurile sale, care au avut loc în jurul anului 2010, în diverse emisiuni TV.

La vârsta de 30 de ani, încă neîmpliniți, se situează printre cei mai notorii indivizi care recurg la medicina alternativă în căutarea vindecării.