Gabriela Dinu Vedete 09.02.2024 23:15

Alexandru Mitriță CV, Varsta, Biografie, Surse de Venit, Inaltime, Familie, Avere

Alexandru Mitriță CV, Varsta, Biografie, Surse de Venit, Inaltime, Familie, Avere

Alexandru Mitriţă este un jucător român de fotbal, născut pe 8 februarie 1995, care evoluează ca mijlocaş lateral. Are 1,67 cm şi o cotă de piaţă în valoare de

A început cariera fotbalistică în 2011, la Turnu Severin, iar doi ani mai târziu a plecat la Academia de Fotbal Gheorghe Hagi de la Ovidiu.

Ce scrie în CV-ul lui Alexandru Mitriţă?

Pe când avea doar 18 ani, Gigi Becali îl lua sub formă de împrumut la FCSB pentru a juca în UEFA Youth League, iar după un an revenea la Constanţa. În 2015, Hagi îl vindea pe 1 milion de euro în Italia, la Pescara. Revenea în ţară doi ani mai târziu, sub formă de împrumut la Universitatea Craiova, unde debuta în Europa League, în faţa lui AC Milan. Pimul gol în tricoul oltenilor l-a marcat împotriva celor de la Astra Giurgiu.

Idolul lui Mitriţă este Lionel Messi, iar talentul de fotbalist l-a moştenit din familie, unchiul său, Dumitru Mitriţă a fost şi el fotbalist şi a jucat la FC Craiova şi Steaua Bucureşti.

Mitriţă are un singur trofeu în palmares, acela de câştigător al Cupei României, cu Universitatea Craiova, în sezonul 2017 – 2018. Mitriţă a mai evoluat în cariera sa la New York City FC, Al Ahli, Paol Salonic, Al Raed, iar din 2023 s-a întors în România, chiar la Craiova. A renunţat la un salariu de 2,5 milioane de euro anual pentru a reveni în ţară. La olteni, Mitriţă este adorat de fani, graţie evoluţiilor avute şi în precedentul mandat.

Cine este soţia lui Alexandru Mitriţă?

De mai mulţi ani, Alexandru Mitriţă se iubeşte cu Alesia, o tânără care l-a făcut tată de fete. Cei doi le au împreună pe Ava Maria și Aris Mina, iar de dragul lor s-au întors în ţară. Vor ca cele mici să crească aici, până când tatăl lor va prinde un nou transfer în străinătate, pe bani mulţi.

Date Biografice Alexandru Mitriţă: înălțime, greutate

Nume complet: Alexandru Ionuț Mitriță
Data naşterii: 08.02.1995
Locul naşterii: Craiova
Parteneră: Alesia Mitriţă
Înălţime: 1,67 m
Greutate: 70 kg