Tudosie Andrei Vedete 03.03.2024 16:46

Alexandra Păcuraru CV, Vârsta, Biografie, Surse de Venit, Înălțime, Familie, Avere

Alexandra Păcuraru CV, Vârsta, Biografie, Surse de Venit, Înălțime, Familie, Avere

Alexandra Păcuraru este fiica lui Maricel Păduraru, figura controversată care deține controlul la Realitatea Plus. Tatăl său, om de afaceri, a fost condamnat într-un caz legat de polițe de asigurare pentru angajați, înregistrându-se un prejudiciu de peste patru milioane de euro.

Cine este Alexandra Păcuraru

Alexandra a avut privilegiul de a beneficia mereu de resurse, datorită statutului influent al tatălui său în lumea afacerilor. Astfel, a avut oportunitatea de a-și continua studiile în Statele Unite ale Americii, absolvind liceul acolo, și ulterior, a ales să urmeze cursurile a două universități private din București.

După ce și-a încheiat perioada de studii, Alexandra a fost angajată de către tatăl său în diverse companii, unde a fost plasată în funcții de conducere, acționând ca o sorta de protecție pentru afacerile familiei.

În domeniul televiziunii, ea și-a desfășurat activitatea la TVR, iar ulterior a fost adusă să prezinte emisiuni la postul de televiziune controlat de tatăl ei.

Alexandra Păcuraru e venit pe lume pe 30 iunie 1987, la Galați, și este fiica lui Maricel Păduraru.

Beneficiind de sprijin financiar din partea tatălui său, Alexandra Beatrice Păduraru a finalizat Liceul „Star Valley High School” din Afton, Wyoming, SUA, în anul 2005. După revenirea în țară, Alexandra a obținut diplome de licență în două domenii distincte: una în Limbi și Literaturi Străine, la Universitatea Creștină „Dimitrie Cantemir”, și cealaltă în cadrul Universității „Media”, specializarea regie film.

După aceasta, a urmat un program de masterat, obținând titlul de „Executive Master of Business Administration” la Institutul de Administrare a Afacerilor din București.

Alexandra stăpânește trei limbi străine: engleza, franceza și spaniola. De asemenea, menționează că a dobândit cunoștințe de limbă chineză în timpul celor trei luni petrecute la Shanghai, în cadrul Academy of Chinese Language Study.

Datorită sprijinului financiar al tatălui său, Alexandra a deținut poziția de director executiv la SC Zhongda Constructions SRL, a îndeplinit rolul de director general la SC Prestige Media SRL și a ocupat funcția de administrator la Ama Music & Film.

În domeniul televiziunii, Alexandra și-a început cariera prin a-și desăvârși învățătura la TVR, unde, alături de Matei Stăciulescu, a fost gazda emisiunii „8 într-o barcă”.

Mai târziu, a fost adusă să lucreze la postul de televiziune al tatălui său, unde a prezentat o serie de emisiuni notabile. Printre acestea se numără „Fresh-refresh cu Alexandra Păcuraru”, o emisiune plină de vitalitate, „Acasă la oamenii Realității”, care i-a dus pe telespectatori în intimitatea personală a unor personalități marcante, „Culisele puterii”, unde a moderat alături de Miron Mitrea, și „Legile Puterii”. Astfel, parcursul ei în televiziune a fost divers și bogat în experiențe variate.

Alexandra Păcuraru și soțul ei au patru copii

Alexandra Păcuraru și Bertalan au păstrat flacăra iubirii lor vie de-a lungul mai multor ani, iar în anul 2017, după ce au adus pe lume cel de-al doilea copil, au hotărât să-și consolideze legătura prin ceremonia nupțială.

De-a lungul timpului, familia lor s-a mărit, iar Alexandra a adus pe lume încă doi copii, cu menționarea că ultimul a venit pe lume în cursul anului trecut, în mijlocul contextului dificil al pandemiei globale. Astfel, chiar și în fața provocărilor aduse de circumstanțele contemporane, familia lor a continuat să crească și să se dezvolte, consolidând legăturile lor afective.