Gabriela Dinu Emisiuni TV 03.09.2022 12:34

Alex Bogdan: CV, vârstă, biografie înălțime, greutate, salariu, avere, familie

Alex Bogdan:  CV, vârstă, biografie înălțime, greutate, salariu, avere, familie

Alex Bogdan este un actor român care a fost distribuit în competiţia Sunt celebru, scoate-mă de aici, de la Pro TV. Acesta a plecat în jungla din Republica Dominicană alături de alte vedete din România pentru a-şi înfrunta cele mai mari temeri şi a depăşi toate obstacolele.

Show-ul a început pe 4 septembrie 2022 şi este disponibil şi pe Voyo, platforma de video sharing a postului Pro TV. Cei care plătesc abonament pot vedea toate emisiunile şi serialele din cadrul trustului înainte cu o săptămână de a fi difuzate la TV.

Cine este, de fapt, Alex Bogdan şi ce scrie în CV-ul lui?

În continuare, vom afla mai multe despre viaţa şi cariera charismaticului Alex Bogdan. Într-un interviu acordat celor de la Pro TV, Alex a explicat cu ce gânduri a părăsit România: „Merg atât pentru a câștiga, cât și pentru experiența în sine, însă vreau să câștig. Vreau să stau cât mai mult timp acolo, să iau fața la toată lumea! Am nevoie să câștig și eu ceva în viață. Nu cred că va mai exista în viața mea să trăiesc așa ceva într-un mediu organizat”.

Alex Bogdan a devenit cunoscut prin participarea în emisiunea Mondenii, acolo unde îndeplinea diverse roluri amuzante, ori din serialul Mangalitza. În 2021, acesta a făcut parte din juriul emisiunii Masked Singer de la Pro TV, unde a fost şi detectiv.

Pe plan personal, actorul este împlinit. Se iubeşte cu o colegă de breaslă, o blondină simpatică pe nume Cătălina Mihai.

Date Biografice Alex Bogdan: înălțime, greutate

Nume complet: Bogdan Alexandru
Data naşterii: 24 ianuarie 1986
Locul naşterii: Târgu Ocna, România
Parteneră: Cătălina Mihai
Greutate: 80 kg
Înălţime: 1,78 m

Are 24 de ani şi are, la rândul ei, o carieră de succes. Deşi sunt de peste 2 ani împreună, aceştia nu şi-au făcut publică relaţia decât în momentul în care Cătălina a fost premiată la Premiile Gopo, când se îndrepta să îşi ridice trofeul cucerit la categoria Tânără speranţă, iar Alex Bogdan a felicitat-o printr-un sărut.

„Cu Cătălina mă știam dinaite de «Mangalița», eram împreună când am jucat în serialul de la Antena 1, care nu se mai face, îmi pare rău pentru publicul care abia aștepta să revadă acțiunea. La Gopo, Cătălina a fost nominalizată la unul dintre premii și a câștigat”, a povestit Alex Bogdan într-o discuţie cu jurnaliştii de la click.

Acum, când a fost cooptat în Sunt celebru, scoate-mă de aici, Cătălina a fost prima persoană care a aflat: „Iubita mea a fost prima persoană care a aflat. S-a speriat, a spus să vin repede acasă și eu i-am răspuns că vreau să stau până la final, să câștig. Ea și rămâne singură cu două pisici, sunt multe griji.”

Citește și alte CV-uri care te-ar putea interesa:

Cristi Mitrea
Mara Bănică
Tania Popa