Tudosie Andrei Vedete 01.03.2024 11:19

Alecsandru Dunaev CV, Vârsta, Biografie, Surse de Venit, Înălțime, Familie, Avere

Alecsandru Dunaev CV, Vârsta, Biografie, Surse de Venit, Înălțime, Familie, Avere

Alecsandru Dunaev, în vârstă de 29 de ani, s-a născut în Tulcea, într-o familie de ruși lipoveni. În intervalul 2010-2013, el a participat la programul de studii al Facultății de Teatru, UNATC “I.L. Caragiale. În anul 2014, talentatul actor a demarat un program de masterat la Facultatea de limbi și literaturi străine, unde s-a concentrat asupra „Studiilor Culturale Slave”.

Cine este Alecsandru Dunaev

Alecsandru Dunaev a experimentat bucuria primului său rol într-un serial de televiziune atunci când a primit oportunitatea de a face parte din distribuția serialului intitulat „Adela”. În momentul în care a primit vestea că va interpreta un personaj în acest serial, a fost cuprins de uimire și entuziasm.

Acest debut în lumea serialelor l-a găsit pe Alecsandru Dunaev în postura de a da viață personajului Mihai, un rol pe care îl consideră într-o anumită măsură ca fiind în rezonanță cu propria sa personalitate. Pentru el, această experiență a fost o ocazie deosebită de a-și dezvolta abilitățile actoricești și de a explora aspecte noi și captivante ale lumii filmului și televiziunii.

„Preselecțiile s-au întins pe o perioadă mai lungă. Eu, personal, am avut la dispoziție mai multe zile în care să demonstrez tot ce pot și să sper că voi fi potrivit pentru rol. Când am aflat rezultatul castingului, nu mi-a venit să cred și chiar mi-a luat ceva timp până să mă conving că într-adevăr se întâmplă. Cred că eu și Mihai avem câteva lucruri în comun. Curiozitatea dusă la extrem ne e comună, setea de adevăr, o oarecare încăpățânare pe alocuri. L-am înțeles foarte bine pe Mihai de la început și nu au prea existat momente în care să mă îndoiesc de deciziile lui”, a declarat Alexandru Dunaev

Cum arată vacanța perfectă pentru Alecsandru Dunaev

Actorul își dorească să petreacă câteva zile de relaxare pe malul Dunării într-un apus de august, în localitatea Sulina. El își dorește să aibă la îndemână o carte pentru a o citi în timpul serilor, cu condiția ca întunericul să nu fie prea pronunțat.

Imaginea perfectă a vacanței sale implică liniștea întreruptă doar de vâslele unei bărci, iar ideal ar fi ca vântul să bată dinspre Răsărit, aducând cu el aer sărat. Actorul afirmă că aceste momente speciale petrecute pe malul Dunării, pentru doar trei zile pe an, sunt de ajuns și nu își mai dorește nicio altă vacanță.

„Malul Dunării într-un apus de august. La Sulina. Să am și o carte, dacă nu s-a întunecat prea mult. Liniștea să fie spartă de vâslele unei bărci și, dacă nu cer prea mult, să bată vântul dinspre Răsărit și să aducă cu el aerul sărat. Dați-mi trei zile pe an de așa ceva și nu mai vreau vreo altă vacanță”, a spus actorul.