Tudosie Andrei Vedete 01.03.2024 10:50

Albert Nbn CV, Vârsta, Biografie, Surse de Venit, Înălțime, Familie, Avere

Albert Nbn CV, Vârsta, Biografie, Surse de Venit, Înălțime, Familie, Avere

Albert Nbn este un artist cu o carieră bogată care durează deja de câțiva ani. Acesta a reușit să aibă alături de el o comunitate bogată de oameni care îi sunt alături la orice pas și îl susțin indiferent de situație.

Cine este Albert Nbn

Artistul a cântat în cadrul mai multor festivaluri, iar fanii au fost în extaz, deoarece energia pe care reușește să o transmită este una unică.

Acesta are doar 19 ani și a reușit să își creeze o carieră de succes care încă continuă. Rapperul român a obținut faimă pe scară largă în august 2020, odată cu lansarea piesei sale „M6”, în colaborare cu MGK666. Titlul piesei provine de la cartierul său din București, sectorul 6, districtul Militari. Piesa sa „Terrorist” a strâns mai mult de 2 milioane de audieri pe platforma Spotify.

Acesta a obținut mai mult de 470.000 de abonați pe canalul său de YouTube, Albert Nbn. Unul dintre cele mai populare videoclipuri muzicale ale sale este cel pentru piesa sa „BETO”. Până în iunie 2022, pagina sa de Spotify a adunat peste 250.000 de ascultători lunar.

Ce a mărturisit artistul pe TikTok în urmă cu mai mult timp

În urmă cu mai mult timp, Albert Nbn a abordat frustrarea față de percepția publicului și instituțiile care impun taxe asupra activităților sale artistice.

Artistul a subliniat nemulțumirea față de ideea că banii câștigați din munca sa, fie prin concerte, fie prin platforme online precum YouTube, sunt supuși taxelor și redistribuirii către alții. Artistul argumentează pentru libertatea sa de exprimare și respinge ideea că ar fi responsabil pentru acțiunile altora influențate de versurile sale. În final, își exprimă încrederea în propria sa inteligență și sfidează criticii, subliniind că familia lor va atinge nivelul său de inteligență în viitor.

„Bă, ce vreți voi de la noi? Când plătim taxe de la concerte, vă place? Vă place când luați bani de la concertele noastre, nu? Vă place când ne intră banii de pe YouTube și plătim taxe, nu? Vă place când ne cumpărăm ceva din banii pe care îi facem din înjurăturile noastre și vă vin vouă 20%, 30%, 40%, nu? Bă, lăsați-ne să ne facem treaba. V-ați pus pe capul nostru. Bă, voi nu aveți subiect de vorbit de v-ați pus pe capul nostru? Auzi la CNA. Spuneți voi că, cum a zis bă, că nu vreau să dau nume. A zis o doamnă … cum a zis mă? Îmi stă pe limbă. A spus că în mesajul meu zic mereu ce zic eu. Păi stai așa mă. Dacă eu cânt că mă pi# pe doamna profesoară și unu se duce la școală și chiar se pi#ă pe doamna profesoară, atunci e vina mea? Păi bă nebunilor asta e expresia mea. Eu chiar nu am voie să deschid gura? Cum ar veni voi vreți să vă luați de mine că eu deschid gura. Dacă eu când plec de aici dau cu capul în vitrină și ies afară și strig afară. Voi credeți că eu nu sunt așa deștept, nu? Sunt mai deștept decât copiii voștri. Familia voastră o să aibă nivelul meu de inteligență peste 20 de ani. Vă legați prea rău de mine”, a spus Albert NBN pe TikTok.