Gabriela Dinu Vedete 06.02.2024 20:45

Al Pacino CV, Varsta, Biografie, Surse de Venit, Intaltime, Familie, Avere

Al Pacino CV, Varsta, Biografie, Surse de Venit, Intaltime, Familie, Avere

Al Pacino este un actor american, născut pe 25 aprilie 1940 în Manhattan, New York. A câştigat Premiul Oscar pentru cel mai bun actor şi este totodată unui dintre câştigătorii Triple Crown of Acting, fiind recunoscut ca unul dintre cei mai talentaţi actori din industria filmului.

S-a născut într-o familie italiano americană, iar numele său real este Alfredo James Pacino. Tatăl său se numea Salvatore Pacino şi s-a născut în Corleone, Sicilia. Mama sa avea şi ea origini italiene, tatăl său fiind italian, iar mama era new yorkeză de origine italiană. Părinţii actorului s-au separat pe când acesta avea doar doi ani.

Ce scrie în CV-ul lui Al Pacino?

Pe vremea când era doar un copil, adora să se joace imitând actorii celebrii de la acea vreme, când încerca uneori chiar diverse voci şi stări emoţionale. Nu-i plăcea deloc la şcoală, dar participa la orele de teatru. Aşa şi-a găsit vocaţia, s-a lăsat de şcoală şi a început să îşi facă proprii bani jucând în piese mici de teatru.

Nu reuşea să se întreţină din asta, până când, în 1966, a s-a înscris la cursurile de actorie ale lui Lee Strasberg. A jucat într-o mulţime de filme celebre, dar din filmografia sa le vom aminti doar pe cele mai cunoscute: Me, Natalie, the Godfather, Scarecrow, Scarface, Sea of Love, Dick Tracy, Scent of a Woman, Heat, City Hall, The Devil’s Advocate, The Insider, Insomnia, The Recruit, Angel in America, The Merchant of Venice, Ocean’s 13 sau Righteous Kill.

Ce avere are Al Pacino?

Totodată, Al Pacino a luat globul de aur de cinci ori, de două ori pentru cel mai bun actor într-o dramă, de alte două ori pentru cel mai bun actor într-o miniserie sau film TV, dar şi premiul pentru întreaga sa activitate, venit în 20001.

Are 83 de ani şi a fost de-a lungul vieţii sale un devorator de femei. Chiar el recunoştea că nu îi poate fi fidel unei singure doamne. S-a iubit cu multe femei tinere şi frumoase, modele celebre, din care au rezultat trei copii. Are o avere de peste 165 de milioane de dolari, bani strânşi din întreaga sa activitate.

Date Biografice Al Pacino: înălțime, greutate

Nume complet: Alfredo James Pacino
Data naşterii: 25 aprilie 1940
Locul naşterii: Manhattan, New York.
Parteneră: singur
Înălţime: 1,68 m
Greutate: 75 kg

Citeşte şi alte CV-uri:

Adrian Popa
Adi Nartea CV