Gabriela Dinu Vedete 06.02.2024 11:25

Al Bano CV, Varsta, Biografie, Surse de Venit, Inaltime, Familie, Avere

Al Bano CV, Varsta, Biografie, Surse de Venit, Inaltime, Familie, Avere

Al Bano este un legendar cântăreţ, născut pe 20 mai 1943, la Cellino, San Marco, în Italia. Este şi actor de profesie şi, mai nou, viticultor.

Al Bano este nume esău de scenă, iar numele real este Carrisi Albano. Locuieşte şi acum în oraşul natal, acolo unde mama sa l-a botezat cu acest nume deoarece tatăl său, Carmelo, făcea parte din armata italiană, care lupta în Albania în acel moment, în cel De-al Doilea Război Mondial.

Ce scrie în CV-ul lui Al Bano?

Piesa de debut a italianului a fost La strada, pe care o lansa în 1965. Acesta a participat la diverse festivaluri de muzică italiană şi după ce a câştigat Disco per l’Estate, devenea tot mai cunoscut.

Despre colaborarea cu Romina Power probabil că a auzit toată lumea. Mai ales, pentru că după ce au cântat împreună s-au şi căsătorit, în 1970. Au patru copii împreună, iar Ylenia, una dintre fete, a dispărut în mod misterios, fiind declarată moartă după 20 de ani. Relaţia lor nu a rezistat tocmai din această cauză, au divorţat în 1999, din cauza reproşurilor continue pe care şi le făceau, în legătură cu dispariţia fetei.

Al Bano a renunţat şi la colaborarea cu Romina şi s-a întors la cariera solo, continuând să lanseze albume şi să facă bani frumoşi din muzică. Are şase copii din două mariaje, a doua soţie fiind Lorena Lecciso, iar averea i se va împărţi la aceştia, conform testamentului pe care cântăreţul l-a şi realizat, având vârsta de 80 de ani. Numai că nu în mod egal, iar asta a iscat o adevărată prăpastie între Al Bano şi copiii săi.

Ce pensie are Al Bano?

Moşia din San Marco a decis să i-o lase lui Albano Jr, fiul său din a doua căsătorie, spre dezamăgirea lui Yari, fiul său mai mare, care şi-a schimbat complet şi viaţa, după perioada în care s-a certat cu tatăl său. Presa din Italia scrie că s-a apropiat mai mult de religie şi duce o viaţă pustnică.

Cântă, în continuare, dar nu mai are atât de multe turnee. Mai mult, face bani şi din pensia frumuşică pe care o încasează, în valoare de 1800 de euro.

Date Biografice Al Bano: înălțime, greutate

Nume complet: Carrisi Albano
Data naşterii: 20 mai 1943
Locul naşterii: la Cellino, San Marco, în Italia
Parteneră: divorţat de Romina Power
Înălţime: 1,66 m
Greutate: 80 kg

Citeşte şi alte CV-uri:

Adrian Popa
Adi Nartea CV