Gabriela Dinu Știri 16.12.2022 07:48

Află ce promoţii are Profi astăzi. Cât costă zahărul, uleiul sau făina

Află ce promoţii are Profi astăzi. Cât costă zahărul, uleiul sau făina

Profi le pregăteşte clienţilor o mulţime de oferte şi reduceri săptămânal. Acestea pot fi consultate atât la raft, cât şi în aplicaţie sau pe site-ul oficial, în secţiunea de oferte.

Ne aflăm în perioada aceea a anului în care românii se pregătesc intens de sărbători. Şi cum o fac mai bine decât printr-o masă bogată, la care să îşi aşeze apropiaţii, familie şi prieteni.

Ce oferte şi promoţii sunt la Profi

Pentru asta, iau cu asalt magazinele şi supermarketurile şi pregătesc tot felul de preparate prin care să îşi surprindă invitaţii. Este perioada aceea a anului când dacă nu ţi-ai făcut cumpărăturile la timp rişti să pierzi timp preţios în aglomeraţie sau în magazine. De aceea, cu o bună organizare şi citind ofertele de la magazine înainte pe site-uri, aşa cum este posibil la Profi, veţi reuşi să vă îndeplinţi toate obiectivele în ceea ce priveşte cumpărăturile de Crăciun.

În revista săptămânii de la Profi veţi regăsi reduceri consistente la majoritatea produselor şi în special la cele de bază. O sticlă de ulei de floarea soarelui de la Unisol poate fi achiziţionată la 10,99 în această perioadă, de la Profi, având o reducere de 27%. Şi murăturile sunt reduse şi vă puteţi achiziţiona un borcan de castraveţi în oţet cu preţul de 4,99 lei, de la 6,29 lei. Gogoşarii săraţi se vând la Profi cu 6,09 lei.

Pentru cine face cozonaci sau prăjituri în această perioadă a anului şi trebuie să îşi cumpere zahăr, ei bine, trebuie să ştie că un kilogram se poate cumpăra de la Profi la preţul de 5,99 lei. Un alt ingredient nelipsit din bucătăriile gospodinelor în această perioadă este făina, iar un kilogram de făină de la Băneasa se poate achiziţiona din Profi la preţul de 3,53 lei.

Pentru cei care nu au timp să gătească există şi varianta achiziţionării produselor gata făcute. De aceea, Profi a inclus în promoţii şi cozonacul cu cremă de cacao de la Boromir. Acesta poate fi achiziţionat la preţul de 13,49 lei, redus de la 17,35 lei.