Gabriela Dinu Știri 05.02.2024 19:28

Adriana Titieni CV, Varsta, Biografie, Surse de Venit, Familie, Avere

Adriana Titieni CV, Varsta, Biografie, Surse de Venit, Familie, Avere

Adriana Tinieni este o actriţă din România, născută pe 7 iunie 1976, care a fost căsătorită cu actorul Adrian Titieni. Divorţul lor a fost unul mediatizat din cauza unei aventuri pe care actriţa a avut-o.

Conform presei de scandal, Adriana Titieni se iubea cu Alexandru Papadopol, coleg de breaslă, încă de pe vremea mariajului cu Adrian Titieni. După divorţ, aceasta a renunţat la numele soţului şi a revenit la cel de fată, Irimescu.

Ce scrie în CV-ul Adrianei Titieni?

Este născută pe 9 iunie 1976 la Râmnicu Vâlcea şi a debutat în tetaru înainte de a face studii în domeniu, pe vremea când avea doar 19 ani. Aceasta juca pe scena mare din Craiova, a Teatrului Naţional, în piesa de teatru Danaidele. A colaborat, de-a lungul carierei sale, cu regizori celebri, precum Liviu Ciulei, în Hamlet, Gelu Colceag în Ofertă de serviciu, Mick Davis, dar şi Francis Ford Coppola, unde a avut de interpetat o scenă cu rolul principal atribuit lui Tim Roth în filmul Tinereţe fără bătrâneţe, din 2007.

Adriana este licenţiată la UNATC în Artă Dramatică, din 2001, apoi s-a specializat în Psihologia Artei Actorului, printr-un program de masterat în cadrul aceleiaşi instituţii. A continuat cu studii doctorale, primind şi diploma pentru „Conceptul de Teatralitate si Psihanaliza Artei Actorului”.

Aceasta a fost rând pe rând redactor, prezentator de emisiuni de televiziune, realizator, producător şi prezentator de emisiuni radio. În perioada 2000 – 2002, aceasta a fost şi actriţă în cadrul Teatrului Lucia Sturdza-Bulandra.

Scandalul monstruos cu Adrian Papadopol, Ioana Ginghină şi Adrian Titieni

Atunci când s-a aflat de relaţia lui Alexandru Papadopol cu Adriana Titieni, cei doi divorţaseră deja de partenerii lor de aproximativ o lună. Vorbim despre Ioana Ginghină şi Adrian Titieni. Cei doi erau surprinşi în ipostaze tandre şi mai apoi s-a aflat că formau un cuplu încă de când erau implicaţi în alte relaţii. Mai mult, toţi cei patru se cunoşteau şi chiar au lucrat împreună în piese de teatru.

S-au despărţit însă la începutul anului 2022 într-un mod extrem de discret, contrar modului în care a debutat relaţia lor. Adriana şi-a văzut în continuare de viaţa de mamă, având doi copii, şi de contractele din industria teatrului şi filmului, din care se întreţine.

Date Biografice Adriana Titieni: înălțime, greutate

Nume complet: Irimescu Adriana
Data naşterii: 9 iunie 1976
Locul naşterii:  Râmnicu Vâlcea
Parteneră: ex Adrian Titieni, ex Alexandru Papadopo