Ionuț Nițulescu Altceva 03.10.2021 11:31

Adriana Bahmuţeanu, scandal monstru în magazin! A fost dată afară din supermarket

Adriana Bahmuţeanu, scandal monstru în magazin! A fost dată afară din supermarket

Adriana Bahmuțeanu a mers la cumpărături într-unul dintresupermarket-urile din București, iar acolo a fost subiectul unui scandal uriaș din cauză că nu purta mască, așa cum prevăd normele legale.

Ajunsă la raionul dedicat măcelăriei din magazin, Adriana Bahmuțeanu a fost admonestată de unul dintre angajații de acolo pe subiectul nepurtării măștii. Vedeta decisă să își protejeze… ”drepturile”, nu a luat în seamă reproșurile făcute de respectivul angajat, iar acesta a chemat imediat forțele de ordine în ajutor.

Adriana Bahmuțeanu: ”Nu vreau să port mască”

Față în față cu Jandarmeria, Adriana Bahmuțeanu nu s-a lăsat deloc intimidată și, sigură că are dreptatea de partea ei, pornind totodată și un live pe conturile ei de socializare, s-a contrat cu jandarmul care îi cerea actele.

”Eu am rinită alergică. Nu vreau să port mască, nu am voie să port mască, sunt scutită de a purta mască. Este legea impusă de Ani Crețu, legea 4 din 2021, a fost publicată și în Monitorul Oficial. Jandarmul acela habar nu avea”, a spus Adriana Bahmuțeanu, citată de Fanatik.

Adriana Bahmuțeanu este decisă să lupte până la capăt împotriva a ceea ce numește a fi o adevărată ”dictatură medicală”, ea susținând că este împiedicată să își exercite drepturile fundamentale.

Tags: