Ioana Filipescu Știri 24.09.2023 22:01

Adriana Bahmuțeanu: Biografie, CV, varsta, familie, surse de venit

Adriana Bahmuțeanu: Biografie, CV, varsta, familie, surse de venit

Adriana Bahmuțeanu este acum prezentatoare TV, dar a cochetat și cu actoria. Este mult mai cunoscută grație relației zbuciumate pe care a avut-o cu Silviu Prigoană, cu care s-a măritat de nu mai puțin de cinci ori. Are doi copii cu afaceristul, Maximus Mihai și Eduard Gabriel.

Adriana Bahmuțeanu a intrat chiar și în politică, iar în anul 2020 a candidat pentru șefia Primăriei Sectorului 1 din București.

Date biografice Adriana Bahmuțeanu

Nume complet: Adriana Bahmuțeanu

Data nașterii: 17 mai 1974

Locul nașterii: București

Vârstă: 49 de ani

Partener: George Restivan, soț

Copii: Maximus Mihai și Eduard Gabriel

Înălțime: 1,68 m

Adriana Bahmuțeanu s-a căsătorit religios cu George Restivan

În primăvară, prezentatoarea TV anunța că și-a amânat nunta cu George Restivan, însă, surpriză, se cununa religios cu el la scurt timp. Cei doi au făcut pasul, în secret, la o biserică din Ucraina.

„Ce-a unit Dumnezeu, omul să nu despartă! Suntem fericiți și bucuroși că ne-am îndeplinit visul de a ne cununa religios la o mănăstire istorică, acolo unde să fim doar noi și Dumnezeu și să primim binecuvântarea divină pentru căsătoria noastră.

Am ales Mănăstirea Banceni din Ținutul Hertei, Bucovina de Nord, pământ romanesc, acolo unde, în ciuda prigoanei asupra preoților si a credincioșilor, divinul, ortodoxia românească și credința sunt vii în sufletele oamenilor! Ne dorim ca tradiția să meargă mai departe și să nu fim ultimul cuplu cununat în limba română”, a transmis, atunci, Adriana Bahmuțeanu.

Relație cu năbădăi cu afaceristul Silviu Prigoană

Doi copii au împreună Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană, iar mariajul lor a fost unul ieșit din comun, cu cinci căsătorii și tot atâtea divorțuri. Nici ultima perioadă nu e roz pentru cei doi, a căror dispută a ajuns în instanță, din nou.

În cadrul unui podcast, Adriana a făcut dezvăluiri neștiute din timpul relației cu afaceristul.

”Intenta divorț și tot el venea să ne împăcăm. Nu a fost nicio regie. A fost o relație de timp elastic. O relație toxică, e adevărat. Eu nu am intentat divorț. Eu doar ultimul divorț l-am intentat, care s-a desfăcut din vina lui. Eu am fost femeia tolerantă, care mă trezeam dimineața. Mă suna soțul meu și îmi zicea, vine poștașul cu citația de divorț. Trebuia să plec, că, na, eram în divorț. Plecam la mine acasă. Îmi spunea: «Hai, pleacă!». După câteva luni, mă căuta să ne împăcăm. Și nu puteam să-i rezist. Făcea ce făcea și ne împăcam”, a povestit Adriana Bahmuțeanu, în podcastul moderat de Viorel Grigoroiu.

Adriana Bahmuțeanu vrea să-și deschidă cabinet de psihoterapie

Adriana Bahmuțeanu a făcut bani din afaceri, unele alături de fostul ei soț, Silviu Prigoană, dar și din televiziune, unde fosat, între altele, prezentatoare. A făcut și reclame, care i-au adus bani frumoși.

Mai nou, Adriana Bahmuțeanu plănuiește să-și deschidă un cabinet de psihoterapie imediat cum finalizează studiile în domeniu. Ea a făcut cursuri cu medici din America, dar, din păcate, acestea nu sunt recunoscute în România.

„Am terminat studiile, cu ajutorul lui Dumnezeu, îmi iau dreptul și de liberă practică, mai am niște proiecte, pe psihoterapie. Îmi deschid și un cabinet, mai multe vreau să fac. E păcat, am muncit până acum ca să ce?”, a dezvăluit Adriana Bahmuțeanu.

Citește și alte biografii:

Andreea Tonciu

Otilia Bilionera

TJ Miles

CRBL