Gabriela Dinu Vedete 02.02.2024 10:11

Adrian Cristea CV, Varsta, Biografie, Surse de Venit, Inaltime, Familie, Avere

Adrian Cristea CV, Varsta, Biografie, Surse de Venit, Inaltime, Familie, Avere

Adrian Cristea este un fotbalist român, cunoscut şi în lumea mondenă în urma unei relaţii tumultoase cu Bianca Drăguşanu. S-a născut pe 30 noiembrie 1983 la Iaşi, acolo unde şi-a făcut şi debutul în fotbalul mare, la Poli.

În 2004, acesta s-a transferat la Dinamo, după ce a înscris în poarta rivalei Steaua în tricoul moldovenilor. I se mai zicea şi Hagi, Prinţul sau Ronaldinho, graţie jocului său spectaculos. Artificiile din teren şi golurile speciale l-au adus la inimile fanilor.

Ce scrie în CV-ul lui Adrian Cristea?

Până să ajungă pe prima pagină a tabloidelor în urma unei relaţii cu Bianca Drăguşanu se declara un om retras şi liniştit. „Nu am hobby-uri neobișnuite. Prefer să mă uit la un film, să joc un meci de tenis, decât să mă afișez la evenimente mondene. Sunt un tip mai liniștit în general”, spunea Cristea, înainte să înceapă tăvălugul.

A făcut parte din lotul echipei naţionale a României de la campionatul European din 2008, convocat fiind de Victor Piţurcă. De la Dinamo, acesta s-a transferat la Universitatea Cluj, club ce a achitat „câinilor” suma de 1,5 milioane de euro. După aventura din Ardeal, acesta a plecat la Petrolul Ploieşti, iat în 2013 avea să iasă complet din sufletele dinamoviştilor, după ce semna un contract cu marea rivală, Steaua Bucureştii. Pleca în acelaşi an la Standard Liege, apoi juca trei ani la Chiajna, până se retrăgea din fotbal. S-a lansat în lumea afacerilor începând cu un atelier de haine, care a dat greş, după care a intrat în lumea pariurilor.

Relaţia cu Bianca Drăguşanu

Cu Bianca Drăguşanu s-a iubit timp de şase ani. Despărţirea s-a lăsat greu, după ce fosta asistentă TV l-a părăsit pentru Victor Slav, cu care avea să rămâne însărcinată. Chiar în ziua nunţii cu fostul prezentator al rubricii meteo de la Pro TV, Bianca i-ar fi dat lui Cristea un mesaj de care s-a aflat imediat în presă: „Tu ar fi trebuit să fii azi aici. Tu!”

„De la el am învățat să fiu mai egoistă, am învățat să mă iubesc mai mult, am învățat că pe primul loc în viața ta trebuie să te pui pe tine, pentru că așa era el. Lui nu îi păsa de nimic ce îl înconjoară, ce spune X, ce spune Z. El era un om foarte nepăsător, din ce îmi aduc aminte. A fost tot o experiență a vieții mele, pe care, nu mi-o amintesc cu regret. A fost frumos la vremea aceea”, a povestit Bianca Drăguşanu despre relaţia cu „Prinţul” Cristea.