Gabriela Dinu Vedete 01.02.2024 22:10

Adrian Brâncoveanu CV, Varsta, Biografie, Surse de Venit, Intaltime, Familie, Avere

Adrian Brâncoveanu CV, Varsta, Biografie, Surse de Venit, Intaltime, Familie, Avere

Adrian Brâncoveanu este un diplomat român, ajuns în lumina reflectoarelor după ce a devenit iubitul Andreei Marin. S-a născut în 1985 la Focşani, în judeţul Vrancea, provenind dintr-o familie de oameni înstăriţi, cu proprietăţi în toată ţara.

Brâncoveanu a fost referent principal la Ministerul Afacerilor Externe, după care a plecat în Damasc, unde a fost viceconsul. În 2007, a intrat şi în lumea afacerilor, atunci când şi-a deschis o firmă.

Cine este şi cu ce se ocupă Adrian Brâncoveanu?

Conform declaraţiei de avere, acesta încasează 40.000 de euro anual din salariu şi mai are două case în Bucureşti, precum şi două maşini scumpe. A fost consult şi la Tripoli, dar şi în Tunisia, iar relaţia cu Andreea Marin s-a păstrat la distanţă. S-au cunoscut în ţară, după ce fostei zâne a surprizelor i-a murit mama. Povestea chiar ea că între ei nu a fost vorba de dragoste la prima vedere şi chiar s-au cunoscut într-un context destul de trist:

„Cred că, de fapt, pe noi ne-a unit suferința. Fiecare pierduse un om drag extrem de apropiat. Eu, pe tatăl meu. Și în felul ăsta ne-am apropiat, vorbind despre lucruri dureroase și grele pentru noi. N-a fost dragoste la prima vedere. Lucrurile au venit în timp și, cred eu, într-un mod sănătos”.

Cum a cunoscut-o pe Andreea Marin?

Nu sunt căsătoriţi şi nici nu plănuiesc asta. Locuiesc împreună în prezent şi Andreea spune că a primit în dar de la Adrian Brâncoveanu o bijuterie foarte scumpă, fără să motiveze dacă ar fi vorba sau nu despre acel inel.

„În momentul în care va fi cazul voi spune (n.r. nunta). Nu există un astfel de plan. Da, locuim împreună. Nu trebuie să fiu măritată pentru asta! Nu e nevoie să ne convingem reciproc de nimic, facem ceea ce simțim. Și simțim să fim împreună. Uneori nu putem, se întâmplă să avem obligații sau responsabilități concomitent, dar în momentele cu adevărat importante suntem acolo unul pentru altul, să ne susținem”, a mai spus Andreea Marin.

Până să ajungă la Brâncoveanu, Andreea Marin a fost căsătorită de trei ori: cu Cristian Gheorghiţă, Ştefan Bănică Jr şi Tuncay Ozturk, un medic de origine turcă. După ce s-a despărţit de cel din urmă, l-a cunoscut pe Brâncoveanu şi se iubesc de mai bine de şase ani.