Gabriela Dinu Vedete 30.01.2024 21:18

Adina Halas CV, Varsta, Biografie, Surse de Venit, Familie, Avere

Adina Halas CV, Varsta, Biografie, Surse de Venit, Familie, Avere

Adina Halas este o vedetă TV de la noi din ţară, care s-a născut pe 17 ianuarie 1980. Recent, a luat parte în competiţia Bravo, ai Stil! Celebrities, de la Kanal D.

Primul joc în televiziune l-a avut ca asistentă TV, pe vremea când lucra alături de Carmen Brumă la o emisiune ce era prezentată de Mircea Badea. S-ar spune că ele două au inventat conceptul de aistentă TV la noi în ţară, care a ajuns de-a lungul timpului să fie cumva discreditat din cauza personajelor controversate din lumea mondenă care au lucrat pe acest post.

Cine este Adina Halas, de fapt?

Are 43 de ani şi a studiat la Colegiul Naţional Sfântul Sava din Capitală, apoi a făcut ASE-ul, secţia de engleză, după care a obţinut un master în cadrul Academiei de Studii Economice din Bucureşti, în Administrarea Afacerilor în limbi străine.

A continuat studiile la Universitatea Media, unde s-a specializat în regie de film şi TV. Până să ajungă să lucreze în televiziune, Adina Halas a fost model în cadrul MRA Agency, cu care a avut o mulţime de prezentări atât în România, cât şi peste graniţă. A făcut bani din spoturi şi campanii TV, prezentări de modă pentru nume precum Levintza, Ingrid, Romanitza, Catalin Botezatu, Kookai, R’Ias Couture, I D Sarrieri, Jolidon, DaDa, George Hojbota şi campanii de brand, dintre care le amintim pe cele la Melkior, Pantene, Alina Bancila bijuterii, Ballantines, Trend Clinic, PurePro.

Date Biografice Adina Halas: înălțime, greutate

Nume complet: Halas Hudeanu Adina
Data naşterii: 17 ianuarie 1981
Locul naşterii: Bucureşti
Parteneră: Lucian Hugeanu
Înălţime: 1,75 m
Greutate: 55 kg

Adina Halas a profesat şi ca actriţă, în 2000, în “Vlad the Impaler, Dark Prince: The True Story of Dracula” (cu Rudolf Martin, Jane March, Christopher Brand, Peter Weller). A urmat munca în televiziune, fiind asistentă la TeleEurobingo şi la emisiunea lui Badea, unde s-a împrietenit cu Carmen Brumă. Împreună au plecat la Realitatea TV, unde au avut propriul show, „Trezirea la realitate”. A apărut şi în serialul La Bloc, de la Pro TV şi a avut propria emisiune la Kanal D, Comando România.

În prezent, Adina Halas face bani din emisiunea Traieste Smart, de la Smart FM, unde este realizatoare si prezentatoare, dar încasează şi un salariu de la Pro TV, unde are propria rubrică de beauty în cadrul emisiunii Vorbeşte lumea.

Este căsătorită cu Lucian Hugeanu, un multiplu campion la ciclism şi au împreună un băiat pe nume Serghei.