Gabriela Dinu Vedete 31.01.2024 21:06

Adina Buzatu CV, Varsta, Biografie, Surse de Venit, Inaltime, Familie, Avere

Adina Buzatu CV, Varsta, Biografie, Surse de Venit, Inaltime, Familie, Avere

Adina Buzatu este un cunoscut stilist de la noi din ţară şi unul dintre cei mai apreciaţi. S-a născut pe 19 martie 1977 la Bucureşti şi este specializată în vestimentaţia pentru bărbaţi.

A început să lucreze de mică, avea doar 16 ani când s-a angajat la o firmă de import şi la 18 a trecut la munca într-un casino din Capitală. Doi ani mai târziu, îşi pusese deoparte ceva bănuţi şi a decis să intre în lumea afacerilor, o firmă ce importa fier vechi din România, dar care a devenit rapid cel mai important exportator.

Adina Buzatu, poveste de viaţă uluitoare

După ce a făcut bani frumoşi din afecerea cu fier vechi, Adina Buzatu şi-a deschis firma TRENDS by Adina Buzatu, cu care îmbracă şi în prezent bărbaţi celebri şi influenţi de la noi din ţară. Se întâmpla în 2006, când îşi deschidea şi un magazin de haine pentru bărbaţi şi continua să lucreze în acest domeniu. Aşa lansa în 2009 un parfum special pentru bărbaţi, care era chiar primul astfel de parfum românesc, apoi a scos o variantă şi pentru doamne.

În cariera sa de stilist, Adina Buzatu şi-a strâns în portofoliu peste 300 prezentări de modă, plus peste 35 de branduri cunoscute peste graniţă, precum Borssalino, Albert Thurston, Sand, Eton Shirts, Lords&Fools, Messagerie, Daniele Fiesoli, Babette Wasserrman și Magnanni.

Scandalul cu hainele de „Turcia şi China”

La o verificare a Serviciului e Investigare a Fraudelor din cadrul Poliţiei Capitalei, în mai multe magazine TRENDS ale Alinei Buzatu, aceasta ar fi fost acuzată că vinde haine produse în China şi Turcia, cărora le schimbă etichetele. Aceasta a negat vehement acuzaţiile însă.

În urmă cu mai bine de 20 de ani, Adina Buzatu a fost căsătorită cu un afacerist turc pe nume Cenap Arzan. Au avut împreună o fiică, pe nume Sara care are în prezent 26 de ani, iar după acuzaţiile de înşelăciune, Buzatu i-ar fi cedat firma fostului soţ. Afaceristul a avut şi el parte de o uriaşă controversă în 2014, când Cătălin Botezatu, cu care se asociase în câteva business-uri, l-a acuzat de înşelăciune. Totul a pornit după ce aceştia au scos pe piaţă un parfum care se vindea la acel moment cu 90 de lei sticla şi după ce a fost vândut la scară largă, Botezatu nu şi-ar fi primit partea de bani. Dorind să-l acţioneze în instanţă, n-a mai reuşit, după ce turcul ar fi fugit din ţară.