Gabriela Dinu Vedete 31.01.2024 09:54

Adina Alberts CV, Varsta, Biografie, Surse de Venit, Familie, Avere

Adina Alberts CV, Varsta, Biografie, Surse de Venit, Familie, Avere

Adina Alberts este un cunoscut medic plastician din România, soţia afaceristului Viorel Cataramă. S-a născut pe 5 februarie 1969 la Galaţi, iar numele său de fată era Adina Magdalena Mungu.

Adina Alberts este de profesie medic primar în chirurgie plastică și microchirurgie reconstructivă, iar în perioada 2003 – 2010 a fost asistent universitar în cadrul UMF Carola Davila, dar şi la Clinica de Chirurgie Plastică a Spitalului Clinic de Urgență „Floreasca”.

Ce scrie în CV-ul Adinei Alberts?

Totodată, este şi antreprenor, activist şi filantron, precum şi voluntar în cadrul Crucea Roşie, din luna martie a anului 2020. Drumul prin viaţă i-a fost ghidat de familia sa de intelectuali, mama sa fiind profesoară de profesie, iar tatăl său inginer. A mai fost căsătorită o dată, în perioada 2000 – 2009 cu Gerrit Willem Alberts, de origine olandeză, al cărui nume îl poartă şi în prezent.

În 2013, aceasta şi-a refăcut viaţa şi s-a căsătorit cu afaceristul Viorel Cataramă şi au împreună o fetiţă, pe nume Briana Maria Cataramă. La insistenţele afaceristului a început povestea lor de dragoste, după cum a povestit chiar ea într-un interviu pe care l-a acordat recent:

31

Cât te costă dacă vrei să mergi la clinica Adinei Alberts?

În drumul său către specializarea pe care o deţine în prezent, Adina Alberts a câştigat numeroase premii şi a învăţat de la medici de talie internaţională, precum Bryant Toth, Giovanni Botti, Vik Narurkar, Vaughan Bowen, Pelle Ceravolo, Per Heden.

După cum v-am zis, Adina Alberts este şi un antreprenor de succes, căci clinica sa de chirugie plastică din Capitală, Care Zone, îi aduce bani frumoşi. O simplă programare pentru un tratament corporal în clinica ei îţi scoate din buzunar 800 de lei. Dacă intrăm pe partea de chirurgie, preţurile sunt mult mai mari. De exemplu, preţul unei operaţii de implant mamar porneşte de la suma de 4000 de euro. Din asta face avere Adina Alberts.