Gabriela Dinu Vedete 30.01.2024 17:38

Adi Rus CV, Varsta, Biografie, Surse de Venit, Inaltime, Familie, Avere

Adi Rus CV, Varsta, Biografie, Surse de Venit, Inaltime, Familie, Avere

Adi Rus este un fost fotbalist din România, care a ajuns şi în atenţia presei mondene după ce s-a cumplat cu celebra cântăreaţă de muzică de petrecere Vlăduţa Lupău.

Adrian Rus a activat pe postul de portar, iar ultima data a fost sub contract cu CFR Cluj. S-a născut pe 12 februarie 1994 la Cluj Napoca şi a jucat în cariera sa doar la două echipe, din oraşul natal.

Ce scrie în CV-ul lui Adi Rus?

Rus a început fotbalul la Universitatea Cluj, de unde s-a transferat în iulie 2017 la CFR Cluj, echipa mult mai bine cotată din oraş. A activat în Gruia până în februarie 2020, când s-a retras din fotbal. Are în palmares trei titluri de campion al României, toate cucerite cu CFR.

Adi Rus s-a lăsat total de fotbal din postura de rezervă, motivând că nu avea posibilitatea de a-şi dezvolta cariera de pe banca de rezerve. Corect, dar numai evoluţiile bune din amicale şi de la antrenamente l-ar fi adus la prima echipă.

„Așa am simțit eu atunci, am vrut să renunț la fotbal. Inițial, n-am vrut să renunț definitiv. Am vrut doar să plec de la CFR pentru că nu mai eram mulțumit de statutul de rezervă, iar uneori eram în afara lotului.

Soţia lui, Vlăduţa Lupău, mai vrea un copil

Eu am tot ce-mi trebuie, am o familie frumoasă, îmi doream foarte mult să joc. Am progresat până la un anumit nivel, dar dacă nu jucam era foarte greu să mai progresez. Pentru postul de portar chiar sunt tânăr”, povestea Rus.

Adrian Rus provine dintr-o familie influentă din Cluj şi s-a lansat şi el în lumea afacerilor, după ce a renunţat la fotbal. Şi-a deschis o firmă de pază în oraş, dar tot nu ajunge la banii pe care îi scoate soţia sa, Vlăduţa Lupău, din muzică.

Din 2019, Rus s-a căsătorit cu artista de muzică de petrecere şi au împreună un băieţel, pe nume Iair. Cei doi ar vrea să îşi mărească familia pe viitor, chiar dacă este destul de greu pentru Vlăduţa, căci este diagnosticată cu endometrioză.

Date Biografice Adrian Rus: înălțime, greutate

Nume complet: Rus Adrian
Data naşterii: 12 februarie 1994
Locul naşterii: Cluj
Parteneră: Vlăduţa Lupău
Înălţime: 1,87 m
Greutate: 85 kg