Ioana Filipescu Vedete 28.09.2022 18:21

Adi de la Valcea: CV, biografie, nume real, surse de venit, avere, familie, tarif pentru cantari

Adi de la Valcea: CV, biografie, nume real, surse de venit, avere, familie, tarif pentru cantari

Adi de la Vâlcea este unul dintre maneliștii consacrați, care a scos piese de ”legendă” pentru ascultătorii de cântece de petrecere. „Supărat”, „Am avut multe femei”, „Pentru cine, pentru tine” sunt trei dintre ele, dar care au avut un deosebit ecou, fiind fredonate și în ziua de azi.

Adi de la Vâlcea se poate lăuda și cu un record, la acea vreme, pe Youtube, cu nu mai puțin de patru milioane de vizualizări ale piesei ”Visul mi s-a împlinit”, interpretată alături de un alt manelist, Ionuț Prințu.

Adi de la Vâlcea biografie: nume real

Nume real: Adrian Nicolae Dinuț

Data nașterii: 24 ianuarie 1973

Vârsta: 49 de ani

Locul nașterii: Râmnicu Vâlcea

Adi de la Vâlcea, alături de soția lui, Cristina

Adi de la Vâlcea, familie + carieră

Adi de la Vâlcea s-a născut într-o familie de oameni modești, crescând fără tată, alături de doi frați, Alin, instrumentist în trupa sa, și Mugurel. I-a plăcut de mic să cânte și avea să-și urmeze visul, mai mult, să reușească în această industrie.

Avea să debuteze cu piesa „Ce ai făcut din mine fată”, apreciată încă de la lansare. Au urmat nenumărate piese, multe dintre ele adevărate ”bijuterii” ale manelelor. Dar, după o carieră impecabilă, Adi de la Vâlcea bate în retragere. Vrea să se dedice doar familiei.

„Mi-a lipsit să fiu alături de fiul meu în copilărie. Am avut mereu grijă de timpul meu. Muncesc de la 12 ani, ce să-mi mai iau, că am de toate. Mi-a ajuns. Intenționez ca la 50 de ani să mă retrag. O să fac ceva ca să am un venit cât de cât decent”, dezvăluia artistul.

Adi de la Vâlcea este căsătorit cu Cristina, iar cei doi au un fiu, Alex, de care manelistul este tare mândru.

Averea din garaj: mașini de jumătate de milion de euro!

Adi de la Vâlcea are un mare hobby, mașinile de lux. A avut, mereu, mașini care-și iau ochii. Și are, firește. Fan declarat Lamborghini, manelistul nu a ratat ocazia să aibă în garajul său asemenea piesă de colecție! Ba chiar și-a ”tras două” bucăți. Modele diferite!

50.000 de euro a plătit Adi de la Vâlcea pe prima mașină de fițe, luată, însă, la mâna a doua. A adoua bijuterie de lux a ”preluat-o” de la Mugur Mihăescu și a scos din buzunare nu mai puțin de 120.000 de euro.

Unul dintre cele două Lamborghini face 180.000 de euro, dar nici celălalt nu se duce mult în jos. În garajul lui se ”plimbă” și un Corvette Cabrio, preferata soției lui.

Adi de la Vâlcea are un hobby: mașinile

Adi de la Vâlcea, vilă impresionantă

Adi de la Vâlcea a muncit din greu, dar a strâns pe măsură. O cântare a manelistului la un eveniment, nunți, botezuri, cumetrii și altele consta între 2.500 și 3.000 de euro, așa că… A pus deoparte ban cu ban, iar când a venit timpul, și-a ridicat vila visurilor. Dar nu a cheltuit prea mult, pentru că a ridicat-o chiar el.

„Casa mi-am construit-o singur în aproape un an. Am dat 12.000 de euro pe teren și 13 pe prima etapă a construcției. Am făcut-o de jos. Am schimbat de câteva ori proiectul, că eu aveam alte viziuni față de arhitect. La 200-300 de mii de euro ar fi această casă evaluată. Parchetul e din bambus, are vreo 20 de ani, deși a fost, inițial, pus greșit”, a spus Adi de la Vâlcea.

Citește și alte CV-uri care te-ar putea interesa:

Fane Vancică
Luis Gabriel
Ionuţ Cercel