Gabriela Dinu Știri 20.03.2023 18:47

Adda: CV, vârstă, soţ, venituri, nume real, ocupație

Adda: CV, vârstă, soţ, venituri, nume real, ocupație

Adda este o cunoscută cântăreaţă de la noi, născută pe 3 martie 1992 la Târgu Mureş. Numele său real este Ada Alexandra Moldovan şi cântă şi compune muzică din genul pop.

Adda a devenit cunoscută în 2012, după ce a intrat în topurile muzicale prin piesa Petre, pe care a făcut-o alături de CRBL. Anul următor au venit alte piese care au devenit rapid hituri, vorbim despre Îţi arăt că pot, Uşor uşor, Fără aer şi a câştigat locul al doilea la concursul Battle of songs, cu piesa Minţi murdare.

Cum a devenit cunoscută Adda?

Acest premiu a adus-o în atenţia lui Marius Moga, alături de care a făcut un remake pentru piesa Minţi murdare, cu piesa Loverboy, devenind coloana sonoră a filmului cu acelaşi nume, în colaborare cu Pacha Man.

A mai colaborat cu artişti consactraţi din muzica românească, apoi a început să le scrie chiar ea piesele. A compus pentru Paula Seling, Andreea Bănică, CRBL sau Hiq. În 2015, aceasta a lansat un proiect inedit pe piaţa muzicii româneşti, denumit Stările Adei, prin care îşi povestea viaţa şi trăirile, prin intermediul mai multor episoade – piese.

Este căsătorită cu Cătălin Rizea, alături de care a participat la Chefi la cuţite sau Asia Express. Relaţia dintre ei a fost tot timpul comentată de oamenii care s-au uitat la emisiunile cu ei din cauza faptului că Adda a avut în repetate rânduri unele ieşiri necontrolate la adresa soţului său. Aceştia au împreună un băieţel, pe nume Alexandru.

Ce boală are Adda, de fapt?

Adda s-a confruntat cu probleme de sănătate întotdeauna şi a băgat 15.000 de euro, după cum mărturisea chiar ea, doar în analize medicale, până când a reuşit să afle de ce boală suferă, de fapt. Un an şi jumătate s-a tratat de un diagnostic greşit, pielea i se zgâria de la orice atingere, o durea şi arăta într-un mod total inestetic, până când a aflat că are, de fapt, boala Lyme.

Acum, Adda a fost cooptată într-un nou proiect de la Antena 1, show-ul transformărilor Te cunosc de undeva, unde va face pereche cu Radu Bucălae.