Gabriela Dinu Vedete 28.01.2024 18:13

Abi Talent CV, Varsta, Biografie, Surse de Venit, Familie, Avere

Abi Talent CV, Varsta, Biografie, Surse de Venit, Familie, Avere

Abi Talent este un cântăreţ din România, din noua generaţie, care a devenit celebru cu piesa „Papucii mei”, ce a strâns 22 de milioane de vizualizări pe YouTube într-un timp record.

Are 23 de ani, iar numele său real este Alberto Panţic. Deşi este aflat la o vârstă fragedă, a fost în mijlocul unor scandaluri cu mai multe vedete de la noi, inclusiv cu Alex Velea.

Cine este, de fapt, Abi Talent?

Alberto Panţic s-a născut într-o familie controversată din Buzău. Tatăl său, pe nume Julien, a intrat într-un conflict cu mai multe clanuri interlope şi chiar a fost suspect într-un dosar ce viza falsificrea de bani.

Numele său de scenă, „Abi”, provine de la un alint din copilările, nepoata sa mai mică nu îi putea pronunţa numele şi tată familia i-a spus apoi aşa. Cântăreţul a decis să folosească acest pseudonim şi în cariera muzicală pentru că „sună mai haz”, spune el.

Ce studii are Abi Talent?

Nu i-a plăcut prea mult şcoala, de aceea nici nu a mai mers la liceu după finalizarea gimnaziului. Nu se ruşinează cu asta, din contră: „Eu sunt țigan. Cu astea 8 clase ale mele, am creier de 14 facultăți. Ei zic de mine: uite ce cântă, dar în timpul ăsta eu număr bani și ei mănâncă pateu. Sunt fenomen de câteva luni, de 6 luni. Am văzut treaba asta cu trap-ul. Am zis: de ce să-ii las pe ăstia să facă greșit, când pot să fac eu, să fie bine. Am zis „abi talent” pentru că în România prinde „abi talent”, prinde talent, finețe, de-astea, manele. Și maneaua este trap, numai că este turcească. Sunt țigan, știu ce e”, a mărturisit Abi Talent.

Face bani din muzică, dar şi din imagine. Totodată, după ce a devenit celebru, a avut colaborări cu personaje cunoscute din industrie, precum Dani Mocanu sau chiar Dorian Popa.

De peste un an, Abi Talent se iubeşte cu o blondă de aceeaşi vârstă cu el, pe nume Delia Cristina. Discret din fire, cântăreţul de muzică trap şi-a afişat relaţia atunci când a fost acuzat că ar fi atras de bărbaţi.