Claudiu Melinte Actualitate 01.12.2021 22:11

A murit Ion Șmecheru. Doliu de 1 decembrie în familia Culiță și Iancu Sterp. Câți ani avea, cauza morții

A murit Ion Șmecheru. Doliu de 1 decembrie în familia Culiță și Iancu Sterp. Câți ani avea, cauza morții

Unul dintre oamenii de care aveau grijă Culiță și Iancu Sterp, Ion Șmecheru, a decedat. Omul din anturajul celor doi cântăreți a apărut în mai multe videoclipuri de pe Tik Tok și Youtube, alături de cei doi frați. Vestea a fost dată de iubita lui Iancu Sterp.

Cauza morții lui Ion Șmecheru

Din primele informații date de apropiații familiei Sterp, Ion Șmecheru a murit din cauza comei alcoolice. Tânărul avea doar 32 de ani și era cunoscut drept un om cu probleme cu alcoolul. În momentul decesului, cei doi frați Culiță și Iancu Sterp petreceau în familie ziua de 1 decembrie.

”Nu știu dacă voi vă găsiți cuvintele, însă eu una nu…eram acasă, tocmai ce terminasem cu mâncarea. Aud mașina lu Iancu la poartă și fug după ușă ca să il sperii(cum mai fac de obicei), dar el se uită la mine, cu lacrimi in ochi …și îmi spune” A murit…ION SMECHERUL” Am început instant să plâng si in minte mi-au venit atât de multe vorbe de-ale lui.. glumele lui, efectiv omul simplu, care avea mereu ceva pozitiv de spus. Iarna trecută, a fost o lună la noi la oi si atunci l-am cunoscut mai bine, deoarece nu știu câți dintre voi știți.. însă el nu era la noi la oi, ci la un văr de-al tatălui meu. După cum spuneam…a stat o lună la noi, iar mie personal mi-a fost atât de drag si vreau să vă spun că avea un bun simt cum rar mai întâlnești in zilele noastre.

Din păcate a avut patima aceasta, a băuturii, iar inima lui a încetat să mai bată. Stiu că multora dintre voi v-a adus mii de zâmbete pe față și chiar râsete in hohote, prin felul. lui de a fi…iar tot ce putem face, este să ne rugam ca Bunul Dumnezeu să il ierte! Odihneste-te in pace, suflet bun”, a scris pe Facebook iubita lui Iancu Sterp.

Cine a fost Ion Șmecheru

În vârstă de 32 de ani, Ion Șmecherul a devenit prima oară cunoscut după ce frații Sterp au publicat pe Youtube și Tik Tok mai multe clipuri video împreună cu acesta. De multe ori în stare de ebrietate, Ion Șmecherul a lucrat inițial ca cioban, însă de când a intrat în anturajul celor doi frați, acesta n-a mai muncit și era ajutat de Iancu și Culiță Sterp. De pe urma prieteniei cu cele două vedete, Ion Șmecheru s-a ales și cu o casă, construită pe banii familiei Sterp.