Ionuț Nițulescu Știri 27.01.2022 04:17

A murit Alin Rosianu, tânărul politist de doar 21 de ani care a fost implicat într-un accident grav acum 3 săptămâni

A murit Alin Rosianu, tânărul politist de doar 21 de ani care a fost implicat într-un accident grav acum 3 săptămâni

Alin Roșieanu, tânărul de doar 21 de ani, originar din municipiul Motru și care activa ca polițist TF la Constanța, a decedat în Spitalul din municipiul Constanța. Din păcate, medicii nu au mai putut face nimic pentru Alin, chiar dacă sute de români au donat sânge în ultima perioadă, iar acesta a pierdut lupta cu moartea. 

Disparitia lui dintre noi lasă urmă o durere cumplită. Familia și prietenii nu pot să accepte ideea că Alin, un tânăr cu un suflet atât de bun nu mai este.

Potrivit presei locale, mașina în care se afla Alin, tânărul polițist din Constanța, a intrat într-un copac după ce șoferul, care era băut, a pierdut controlul direcției de deplasare.

Alin Roșieanu era pasager în mașină și a rămas încarcerat până la sosirea echipelor de salvatori. Ulterior, IPJ Constanța a transmis că victimele accidentului rutier sunt polițiști de la Transporturi și se aflau în timpul liber la momentul producerii accidentului.

Este îngerul nostru acum

„Alin ne-a demonstrat tuturor ce înseamnă să lupți cu toate puterile. Ne-a demonstrat că atunci când nu se mai poate, se mai poate puțin. Dar atunci când sistemul medical e împotriva ta și nu luptă alături de tine, alegi să nu mai rămâi. În această dimineață inima lui a încetat să mai bată. Știm că Alin este și va fi mereu în sufletele noastre. El este îngerul nostru acum. Mulțumim tuturor celor care l-ați ajutat în drumul său, vă suntem recunoscători! Mulțumim, Alin, că ai fost alături de noi și ca ai luptat să rămâi. Ai fost prea bun, te iubim mereu”, au postat prietenii săi.

Citește și:

Colegii lansaseră un apel disperat în urmă cu câteva zile

”Salvează-l pe Alin! Donează urgent sânge! Alin Roșieanu este colegul nostru de numai 21 ani din cadrul SRPT Constanța, care în urmă cu două zile a suferit un teribil accident de mașină, acesta fiind momentan internat în stare critică la Secția de Terapie Intensivă a Spitalului Județean Constanța. Viața lui stă acum în mâinile noastre, acesta având nevoie de sânge ca urmare a pierderii unei mari cantități în urma accidentului. Rugăm pe toți cei care pot face a faptă bună, să meargă să doneze sânge, indiferent de grupa sanguină, la orice centru de transfuzie din țară, menționând că donați sânge pentru Roșieanu Alin – Spitalul Județean Constanța”, este mesajul postat pe pagina de Facebook Sindicatul Europol.