Ionuț Nițulescu Filme & Seriale 29.12.2022 01:53

6 filme de Crăciun pe care trebuie să le vezi online iarna asta

6 filme de Crăciun pe care trebuie să le vezi online iarna asta

Urmează o perioadă perfectă pentru filme bune vizionate în familie, perioada sărbătorilor de iarnă. Venim în ajutorul tău cu o listă de filme pe care trebuie neapărat să le vezi Crăciunul acesta.

Sub pătură, cu ciocolată caldă sau vin fiert, alături de cei dragi, poți viziona online cele mai frumoase filme de Crăciun, pe Netflix. În prezent, Netflix oferă cea mai mare gamă de filme și seriale care merită sa fie vizionate, iar printre acestea se numără și cele de Crăciun.

Filme de Crăciun de urmărit împreună cu cei mici

1. Klaus (2019)

Un poștaș și un fabricant de jucării devin prieteni și aduc bucuria printre locuitorii unui oraș rece și întunecat. Descoperă cum au reușit. Nota acestui film pe IMDb este 8,2.

2. The Christmas Chronicles (2018)

Povestea fraților Kate și Teddy Pierce, al căror plan de Ajun de Crăciun este de a-l prinde pe Moș Crăciun, cu notă 7,1 pe IMDb, se transformă într-o călătorie neașteptată.

3. Angela’s Christmas (2017) – 7,0 pe IMDb
O poveste minunată bazată pe opera lui Frank McCourt care o are în prim plan pe micuța Angela scoate în evidență dorința inocentă a unui copil de a se asigura că toată lumea este iubită în timpul Crăciunului.

Citește și: TOP 20 cele mai bune filme franțuzești din toate timpurile

Cele mai călduroase filme de urmărit în zilele friguroase de iarnă

4. Holidate (2020) – 6,1 pe IMDb

Sătui de a fi singuri în vacanțe, doi străini sunt de acord să fie alături unul de celălalt pe tot parcursul anului pentru a dezvolta sentimente reale pe parcurs. Credeți că va fi posibil acest lucru?

5. I’ll Be Home for Christmas (2016)

Un alt film cu notă 6,1 pe IMDb despre un procuror cunoscut, Jackie, căruia i se complică viața în momentul în care la ușa casei sale apare tatăl lui înstrăinat este filmul perfect pentru o seara de filme în familie.

6. A Christmas Prince: The Royal Wedding (2018) – 5,3 pe IMDb

La un an după ce l-a ajutat pe Richard să ajungă la tron, Amber este pe cale să-i devină soție. Dar chiar este făcută să fie regină?