Ionuț Nițulescu Utile 22.12.2022 13:45

10 urări și mesaje de nuntă pentru miri și nași. Ce trebuie să spui ca să-i impresionezi

10 urări și mesaje de nuntă pentru miri și nași. Ce trebuie să spui ca să-i impresionezi

Chiar dacă România este lovită din plin de noul Coronavirus (Covid-19), românii continuă să-și unească destinele cu persoana iubită chiar dacă o fac cu mai puține persoane alături.

Ce mesaje le poți transmite mirilor

La nunta voastră v-am făcut un transfer bancar anual de 365 de zile cu noroc, sănătate și fericire. Să le folosiți cu dragoste și optimism!
  • Vă urăm ca sunetul paharelor cu vin și strălucirile din ochii voștri să vă însoțească toată viața! Credeți în minuni, dar nu vă bazați pe ele! Fiți împreună și iubiți-vă!
  •  Fericirea are în tinerețe parfumul trandafirilor îmbobociți, la maturitate aroma și gustul vinului roșu îmbătător, la batrînețe farmecul apusului de soare… Vă dorim ca împreună să simțiți parfumul trandafirilor, să vă îmbătați cu vin și să aveți parte de apus de soare!
  • Nimeni nu vă poate promite numai zile senine… Nimeni nu vă poate promite că nu veți plînge niciodată sau că nu veți cunoaște suferința… Dar putem să vă promitem că dacă vă veți păstra dragostea puternică, dacă veți fi înțelepți și răbdători, dacă veți rămîne împreună la greu, atunci veti răzbi orice… Nuntă fericită și casă de piatra!
  • Vă urăm zile însorite, dar și liniștea nopții! Vă urăm fluxuri și refluxuri, ca să puteți orienta nava vieții spre tărîmuri noi! Vă urăm drum bun și neted, dar și cu puține obstacole, ca să puteți prețui ce aveți! Vă urăm putere, încredere și dragoste! Casă de piatră!
  • Se spune, că fericirea este ultima stație a vieții, Se spune că aceasta este de fapt un început al călătoriei. Vă urăm „Drum bun”!

Citește și: Felicitări pentru ziua de naștere. Cele mai frumoase mesaje și urări pentru cei dragi 

Urări pe care le puteți transmite nașilor

  • Gusturile rafinate se împart cu persoane de calitate. Suntem încântați să vă știm alături de A & B în noul lor drum!
  • O lume întreagă de gusturi rafinate pentru cei mai drăguți nași din lume!
  • Un răsfăț binemeritat pentru cei mai buni nași din lume
  • De la voi învățăm care sunt cele mai importante lucruri pe lume: familia, iubirea, timpul trăit cu înțelepciune. Suntem foarte fericiți că ne sunteți nași. Vă mulțumim!
  • Draga mea nașă, tu ești pentru mine un dar special de la Dumnezeu, un dar cum nu mulți au primit și pe care îl prețuiesc din toată inima. Mă bucur atât de mult că mi-a fost dată o nașă ca tine! Mulțumesc, scumpa mea, pentru că mi-ai fost mereu o bună sfătuitoare și, mai ales, pentru că m-ai învățat să mă las călăuzită de lumina strălucitoare a Domnului în fiecare zi a vieții mele. Dumnezeu să te să te răsplătească pentru tot!