Gabriela Dinu Știri 27.11.2021 22:47

10 tunsori pentru copii care vor fi mereu la modă. FOTO

Orice copil îşi doreşte să fie la modă şi să aibă o frizură interesantă, indiferent că este vorba despre o fetiţă sau despre un băieţel.

Indiferent de vârstă, coafura este un element extrem de important pentru aspectul fizic general şi pentru o stare generală de bine.

Cele mai simple frizuri pentru fetiţe şi băieţei

Stilul clasic este cel mai adoptat atât la băieţi, cât şi la fete, însă există şi părinţi mai nonconformişti sau mai îndrăzneţi, care optează pentru tunsori sau frizuri mai puţin întâlnite.

Cele mai simple tunsori de realizat se cred a fi cele pentru băieţi, dar nimic mai greşit. Căci părul scurt este cel care se tunde cel mai greu şi pentru orice tip de frizură pe care o face pentru un copil, frizerul trebuie să fie de două ori mai atent decât de obicei, căci aceştia de regulă nu stau locului.

Cele mai simpatice tunsori pentru băieţei le veţi putea găsi în galeria foto ataşată acestui articol. Tuns scurt în lateral, cu o cărare în spate este tunsoarea cea mai populară printre băieţei. Există mai multe variante derivate din ea şi puteţi sugera ca părul din partea de sus să fie lăsat mai lung, pentru a putea fi dat într-o parte, ori în partea scurtă să-i facă o dungă estetică.

Citeşte şi:

La ce oră începe finala Asia Express 2021 și cum poți vedea emisiunea online. VIDEO
Câştigător Asia Express 2021. Care este echipa câştigătoare şi ce premiu a încasat

La băieţi se mai poartă şi tunsorile cu breton, tunsorile în scări cu sau fără breton, tunsoare în straturi, breton lung în lateral este perfect pentru fetiţe, căci frizurile asimetrice sunt printre cele mai simpatice pentru ele.

La fete se mai potrivesc foarte bine şi tunsorile tip bob, fie pe lung, fie scurt. Din bob le puteţi face micuţelor şi diverse bucle, dar atunci când aveţi ocazii speciale, căci nu este bine să folosiţi produse precum placa sau ondulatorul în părul fetiţelor de la vârste aşa de fragede.