Păcuraru Stelian Știri 02.01.2023 07:36

10 nume de fete rare pe care nu le întâlnești prea des în România

10 nume de fete rare pe care nu le întâlnești prea des în România

Te pregătești să aduci pe lume un copil, ai aflat deja că vei avea o fetiță, dar încă nu te-ai hotărât ce nume vrei să-i pui? Ei bine, nu trebuie să-ți faci griji. Am ales pentru tine 10 nume de fete pe care nu le întâlnești prea des în România din care te poți inspira cu încredere, asta, evident, după ce vei rezolva și ”problema” cu nașul sau nașa care va dori ca micuța să-i poarte numele. Totuși, în cazul în care nu vrei să respecți tradiția sau cauți și un al doilea prenume, să știi că există câteva nume perfecte pentru copilul tău.

În cazul în care nu știi de la început ce nume îi vei da copilului tău, ”operațiunea” s-ar putea dovedi mai complicată decât ți-ai imaginat. Părinții vor fi asediați cu sugestii din partea bunicilor, a prietenilor sau a altor rude care ”știu ele mai bine” ce și cum se face. Până la urmă, cel mai important lucru este ca voi, părinții, să fiți mulțumiți de alegere și, în mod clar, să vă asigurați că micuțul care va apărea pe lume nu va fi afectat de decizia voastră. Cinci cântece de iarnă pentru copii

10 nume rare de fete pe care nu le întâlnești des în România

Așa cum spuneam, avem pentru voi o listă cu 10 nume de fete pe care le poți folosi ca inspirație pentru copilul tău. Dacă vrei să aibă un nume special, care să atragă atenția, atunci e momentul să arunci o privire pe sugestiile de mai jos:

  1. Ariana
  2. Dalia
  3. Flavia
  4. Gloria
  5. Karina
  6. Maya
  7. Patricia
  8. Riana
  9. Tania
  10. Vera